Το CITY LINK στηρίζει το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας».

Το CITY LINK στηρίζει το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας».

To “City Link” στηρίζει διαχρονικά την πολιτιστική δραστηριότητα της πόλης και συμμετέχει φέτος ως χορηγός στο 28o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας».

 

Oι Νύχτες Πρεμιέρας είναι το μεγαλύτερο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου που πραγματοποιείται στην Αθήνα και ένα από τα σημαντικότερα περιφερειακά Φεστιβάλ της Ανατολικής Μεσογείου και της Βαλκανικής, το οποίο για περίπου τρεις δεκαετίες, αναδεικνύει και προωθεί τον ελληνικό αλλά και παγκόσμιο ανεξάρτητο κινηματογράφο, προβάλλοντας τις πιο αξιόλογες ταινίες της νέας σεζόν, ώστε να τις συστήσει στους σινεφίλ θεατές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν πρώτοι ό,τι πιο αξιόλογο και ποιοτικό πρόκειται να προβληθεί στις αίθουσες τους επόμενους μήνες.

 

Οι Νύχτες Πρεμιέρας ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 1995 και συνεχίζουν με αξιοσημείωτη επιτυχία, έχοντας κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση δεκάδων χιλιάδων φίλων του κινηματογράφου όλα αυτά τα χρόνια.

 

Αυτό το σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός που έχει γράψει τη δική του ιστορία στα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας, υποστηρίζει η PICAR AEE, με πυρήνα της δράσης αυτής τον πολυχώρο “City Link”, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ανάπτυξη της τέχνης και του πολιτισμού στην πόλη.