Το City Link, σημείο εκκίνησης των Χριστουγέννων

Το City Link, σημείο εκκίνησης των Χριστουγέννων

 

Το City Link είναι και φέτος το σημείο εκκίνησης των Χριστουγέννων. Το pre-Christmas Party στον απόλυτο προορισμό της πόλης για βόλτες, ψώνια, γεύσεις και διασκέδαση, «άνοιξε» την εορταστική περίοδο και φωταγώγησε το κέντρο της Αθήνας.

Σε μια λαμπρή εκδήλωση, ο Γεώργιος Κορμάς, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής του Group Real Estate του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate και της Picar, άναψε τα φώτα της Στοάς Σπυρομήλιου και παρουσίασε το στολισμό της οδού Βουκουρεστίου στο πλαίσιο του προγράμματος του Δήμου Αθηναίων «Υιοθέτησε την πόλη σου».

Όπως τόνισε ο κ. Κορμάς, το City Link στις καρδιές όλων αντιπροσωπεύει το κέντρο της Αθήνας, της πόλης που αγαπάμε και κάλεσε όλους να συμμετάσχουν στις πλούσιες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Η Πειραιώς Real Estate και η Picar, στηρίζοντας την προσπάθεια του Δήμου Αθηναίων, ανέλαβε την φωταγώγηση και τον στολισμό του τμήματος της Βουκουρεστίου μεταξύ Σταδίου και Πανεπιστημίου, με την επιμέλεια της καταξιωμένης σχεδιάστριας φωτισμού Ελευθερία Ντεκώ, η οποία έχει βραβευτεί, μεταξύ άλλων, για το φωτισμό της τελετής έναρξης και της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004.

Το pre-Christmas party πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία της Coca –Cola, εταιρεία που όπως ανέφερε ο κ. Κορμάς, μοιράζεται τις ίδιες αρχές προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, και με την συμμετοχή του Σάκη Ρουβά.

 

Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2019