ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕ 3 ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ CITY LINK ΑΠΟ ΤΑ VENUE AWARDS 2020

ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕ 3 ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ CITY LINK ΑΠΟ ΤΑ VENUE AWARDS 2020

Το City Link τιμήθηκε με τρία βραβεία στα φετινά Venue Awards, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σταθερά στην καρδιά των Αθηναίων, ως ο κορυφαίος χώρος συνάντησης.

Στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Venue Awards 2020 βραβεύτηκαν χώροι πολιτισμού, ξενοδοχεία, νέοι – εναλλακτικοί χώροι, πολυχώροι και κτήματα εκδηλώσεων, που ξεχώρισαν  για τις υποδομές, την ποιότητα των υπηρεσιών και την εμπειρία που παρέχουν στον πελάτη.

Στον ανταγωνισμό των φετινών συμμετοχών, με την ποιότητα και την ποικιλία των υποψηφιοτήτων, ο αγαπημένος μας χώρος, το City Link, τιμήθηκε με τρία βραβεία:

  • Χρυσό βραβείο ως “Best Venue for Christmas Events”,
  • Χρυσό βραβείο ως “Best Venue in Attica Region”,
  • Χάλκινο βραβείο ως “Best City Center Venue Space”.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής αξιολόγησαν online τις υποψηφιότητες και έδωσαν τη βαθμολογία τους σε κάθε μία από αυτές, σύμφωνα με τα κριτήρια των Venue Awards. Ο τελικός βαθμός κάθε υποψηφιότητας προέκυψε από το μέσο όρο βαθμολογίας που συγκέντρωσε.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου 2020, με τη συμμετοχή επιφανών εκπροσώπων του event industry. Η εκδήλωση έκλεισε με την πανηγυρική φωτογραφία των νικητών και την υπόσχεση για ανανέωση της συνάντησης για την επόμενη χρονιά.

Ο κ. Γεώργιος Κορμάς, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate Α.Ε. και της PICAR Α.Ε. αναφερόμενος στις βραβεύσεις τόνισε: “η σκληρή δουλειά θα συνεχιστεί και ο πήχης των μελλοντικών επιτυχιών για το City Link θα ανέλθει ακόμη υψηλότερα για το 2020, αφού ετοιμάζουμε μεγάλες εκπλήξεις για τους επισκέπτες μας που μας τιμούν για πολλά χρόνια με την παρουσία τους”.