Το City Link ντύνεται με τα χρώματα της γαλανόλευκης

Το City Link ντύνεται με τα χρώματα της γαλανόλευκης

Το City Link, το πιο κοσμικό σημείο συνάντησης στην καρδιά του Αθηναϊκού Κέντρου, ντύνεται με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας! Η πρόσοψη του ιστορικού κτηρίου της πρωτεύουσας, στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου, λούζεται με λευκό και γαλάζιο φως, αποτίνοντας φόρο τιμής στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Η φαντασμαγορική φωταγώγηση του κτηρίου πλαισιώνεται με την προβολή της ελληνικής σημαίας, που περήφανα κυματίζει στην όψη του City Link από την πλευρά της οδού Πανεπιστημίου.

Μέσα από αυτή τη συμβολική κίνηση συμμετέχει ενεργά στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών εμβληματικών κτηρίων σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως η Όπερα του Σύδνεϋ, το Δημαρχείο του Σαν Φρανσίσκο και η Βουλή της Ρουμανίας, που γιορτάζουν με τον δικό τους τρόπο τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων.

Ο φωτισμός του City Link στις «εθνικές αποχρώσεις», παρά την πανδημία που βρίσκεται σε εξέλιξη, έρχεται να δώσει μια νότα κανονικότητας στους εορτασμούς της ιδιαίτερα σημαντικής και ιστορικής αυτής ημέρας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Picar, διαχειρίστριας εταιρείας του City Link, κ. Γεώργιος Κορμάς δήλωσε:

«Το City Link φοράει τα χρώματα της Ελλάδας και γιορτάζει μαζί με κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα! Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση που έρχεται να μας υπενθυμίσει την αξία της ενότητας και της ομοψυχίας, με την καρδιά να «κοιτά» το παρελθόν, αλλά το βλέμμα να είναι στραμμένο προς το μέλλον. Ένα μέλλον που θα πρέπει να μας κάνει όλους υπερήφανους για τους ιστορικούς πατριωτικούς αγώνες του έθνους μας για την ελευθερία και την παλιγγενεσία, αλλά και τον αγώνα που δίνουμε σήμερα, όλοι μαζί, για την υγεία την δική μας και των συνανθρώπων μας. Ας είναι αυτή η επέτειος η αρχή μιας νέας σελίδας για μια σύγχρονη και ευημερούσα Ελλάδα! Ζήτω το 1821, η απαρχή του νέου έθνους!»