Θέατρο μικρό Παλλάς

Η εταιρία «Αθηναϊκά Θέατρα» δημιουργήθηκε το 2014, ανήκει σε όμιλο επιχειρήσεων και αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρία θεατρικών παραγωγών στην  Ελλάδα. Έχει στην κατοχή της 7 θέατρα στο κέντρο της Αθήνας, το Αλίκη, το Μικρό Παλλάς, το Δημήτρης Χορν, το Μικρό Χορν, το Λαμπέτη, την Αποθήκη, το Εμπορικόν και τη  Μουσική σκηνή – Πειραιώς 131.

Από τον Οκτώβριο έως το τέλος της θεατρικής σαιζόν η εταιρία κυριαρχεί στον τομέα της ποιοτικής διασκέδασης υπογράφοντας παραγωγές που γίνονται πολύ γρήγορα «talk of the town» κερδίζοντας την προτίμηση του κοινού αλλά και τα επαινετικά σχόλια και τις κριτικές του Τύπου.

Όλες οι παραγωγές είναι προσεκτικά μελετημένες, προετοιμάζονται  εσωτερικά από το δυναμικό της εταιρίας και υποστηρίζονται έντονα από τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, sites, social media και έντυπα.

Με ένα ευρύ φάσμα συνεργατών, τεχνογνωσία και άποψη, τα Αθηναϊκά Θέατρα προσφέρουν καλλιτεχνικές ευκαιρίες σε δημιουργούς και καλλιτέχνες παρουσιάζοντας θεάματα που διακρίνονται για το γούστο και την επιμέλεια της παραγωγής τους.

Την καλοκαιρινή σαιζόν η εταιρία οργανώνει περιοδείες με επιλεγμένες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ έργα της έχουν παρουσιαστεί στο Λονδίνο και στην Κύπρο.

Σκοπός της εταιρίας είναι η αναβαθμισμένη εικόνα του θεάτρου στην Ελλάδα τόσο με την προσεκτική επιλογή ρεπερτορίου, όσο και με τη καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Αθηναϊκά Θέατρα Α.Ε., Σκιάθου 147, Γαλάτσι

T: 211.1000.365

E: info@a-th.gr