ΤΟ CITY LINK ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ RETAILBUSINESS AWARDS

ΤΟ CITY LINK ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ RETAILBUSINESS AWARDS

Το City Link βραβεύτηκε πάλι, αυτή τη χρονιά με το βραβείο κατηγορίας RETAIL MALL & PARK, καταδεικνύοντας τη συνέχιση της σκληρής δουλειάς των εργαζομένων του αλλά και την αγάπη των επισκεπτών του.

Η φετινή τελετή απονομής των βραβείων Lenovo RetailBusiness Awards 2020 ήταν τόσο όμορφη όσο και ιδιαίτερη. Το επιβεβλημένο μέτρο της κοινωνικής απόστασης τηρήθηκε απόλυτα μέσω ενός διαφορετικού τρόπου συνάθροισης αφού όλοι οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση βρίσκονταν στα… αυτοκίνητά τους, καθόλη τη διάρκεια της όμορφης καλοκαιρινής βραδιάς της 13ης Ιουλίου. Στα πρώτα Drive In Awards σε παγκόσμιο επίπεδο, βραβεύθηκαν η καινοτομία και η δημιουργικότητα, μέσω μιας διαδικασίας αξιολόγησης και ψηφοφορίας μιας επιτροπής στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι σημαντικών θεσμικών φορέων και ινστιτούτων της ελληνικής αγοράς, επικεφαλής εταιρειών μετρήσεων και ερευνών καθώς και ακαδημαϊκοί.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε από το δήμαρχο Γλυφάδας, κύριο Γεώργιο Παπανικολάου, στο νέο Drive-In της Γλυφάδας, ενώ παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της αγοράς του λιανεμπορίου, της βιομηχανίας, της επικοινωνίας αλλά και του δημοσιογραφικού κόσμου.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν για μια ακόμη χρονιά οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Καμπουράκης και Δώρα Παντέλη, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κύριος Άδωνις Γεωργιάδης, o οποίος πραγματοποίησε και την απονομή του κορυφαίου βραβείου της βραδιάς για τον Retailer of the Year και υπογράμμισε την εγκυρότητα του θεσμού και τη σημασία του για το Ελληνικό επιχειρείν.

 

 

Μεταξύ των νικητών, δε θα μπορούσε να απουσιάζει για άλλη μια χρονιά ο πιο αγαπημένος προορισμός στο κέντρο της Αθήνας, το City Link, που απέσπασε το βραβείο κατηγορίας RETAIL MALL & PARK (ανοιχτού και κλειστού τύπου).

Η βράβευση αφορούσε στο πιο λειτουργικό, εύκολα

προσβάσιμο, με ποικιλία καταστημάτων πολλών κατηγοριών, φιλικό στο περιβάλλον, customer experience. Σημαντικό κριτήριο, ο ρόλος του στην ανάπτυξη του retail, στην προσέλκυση επενδύσεων για τη δημιουργία νέων καταστημάτων και θέσεων απασχόλησης, όπως επίσης η ανάδειξη καλών πρακτικών στο χώρο του Real Estate.

 

 

 

 

Ο κ. Γεώργιος Κορμάς, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate Α.Ε. και της PICAR Α.Ε. δήλωσε σχετικά:

«Ο αγαπημένος χώρος αναψυχής της Αθήνας, το City Link, ύστερα από το δυσάρεστο αλλά αναγκαίο κλείσιμό του λόγω του επιβεβλημένου lock down, είναι και πάλι κοντά σε όλους τους φίλους του. Τα αναγκαία μέτρα που λάβαμε για την τήρηση των  απαιτούμενων αποστάσεων και τον σχολαστικό συνεχή καθαρισμό του αλλά και τη συνεχή αναβάθμιση της αισθητικής του χώρου, καθιστούν το City Link εκτός από τον ιδανικότερο προορισμό για ψώνια και διασκέδαση, τώρα και τον ασφαλέστερο.

Η βράβευση του City Link για μια ακόμη χρονιά από τον θεσμό των RetailBusiness Awards, επιβεβαιώνει τη δέσμευση μας για παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας, σε έναν εξαιρετικό χώρο στο κέντρο της ομορφότερης πρωτεύουσας του κόσμου.»