Replay

Με έτος ίδρυσης το 1981 και έδρα το Asolo (Τρεβίζο), η REPLAY (Fashion Box S.p.A.) δραστηριοποιείται σε παγκόσμια κλίμακα. Διεθνής ηγέτιδα στον τομέα των ενδυμάτων δημιουργεί, προωθεί και εμπορεύεται casual ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες και παιδιά με τις επωνυμίες REPLAY, REPLAY & SONS και REPLAY FOOTWEAR. Σήμερα, τα προϊόντα της Fashion Box πωλούνται σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ασία, την Λ. Αμερική και την Αφρική. Το δίκτυό της περιλαμβάνει 105 monobrand καταστήματα, 125 corners και shops-in-shop και ένα δίκτυο χονδρικής διανομής με 4.000 multibrand σημεία πώλησης. Στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Ρουμανία και την Βουλγαρία, ο Όμιλος δραστηριοποιείται μέσω της θυγατρικής του Fashion Box Ελλάς Α.Ε.

 

Η προέλευση του ονόματος “REPLAY” συνδέεται στενά με τη φιλοσοφία του προϊόντος και του ανθρώπου που το εμπνεύστηκε το 1978, όταν κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλου της Αργεντινής, ο Claudio Buziol  παρατηρώντας τη λέξη “re-play” να αναβοσβήνει στην οθόνη, αποφάσισε ότι αυτό θα ήταν το τέλειο όνομα για μια σειρά ενδυμάτων που παραπέμπει σε κλασσικά κομμάτια, επανερμηνεύοντας το παρελθόν με ένα σύγχρονο τρόπο. Έτσι δημιουργήθηκαν τα denim και τα smart casual ενδύματα που σήμερα αντιπροσωπεύουν το 85% της παραγωγής το Ομίλου. Τα REPLAY κατέχουν μια ηγετική θέση στον κόσμο των denim και μέσα από ολοκληρωμένες ενδυματολογικές προτάσεις στοχεύουν σε καταναλωτές που επιζητούν την ποιότητα και είναι ικανοί να αναγνωρίσουν την αυθεντικότητα των προϊόντων που χαρακτηρίζονται από επίμονες έρευνες πάνω στα υλικά, την παραγωγή των υφασμάτων και τις πλύσεις.

 

Συνώνυμα του αυθεντικού και ανεπιτήδευτου στυλ, της πρωτοτυπίας και της casual άνεσης, τα ρούχα που περιλαμβάνονται στις συλλογές Replay διακρίνονται για την άψογη εφαρμογή και τον δυναμικό σχεδιασμό τους, την ανθεκτικότητα, την υψηλή ποιότητά τους και την προσοχή που δίνουν στην παραμικρή λεπτομέρεια. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά τους, αποτελούν για περισσότερες από τρεις δεκαετίες την πρώτη επιλογή για εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Trendy και ταυτόχρονα διαχρονικά γοητευτικά, τα Replay μοιάζουν να δικαιώνουν εκείνους που πιστεύουν πως οι μόδες αλλάζουν, το στυλ όμως είναι παντοτινό. Σε κάθε κολεξιόν το brand REPLAY υπογράφει περίπου από 1.000 διαφορετικά κομμάτια, που συμβαδίζουν με τις τάσεις κάθε σεζόν χωρίς να τις αντιγράφουν. Ανακαλύψτε τα στο κατάστημα Replay Store Σταδίου!

 

Η παιδική σειρά REPLAY & SONS δημιουργήθηκε το 1991, βασιζόμενη στην ιδέα επέκτασης της κληρονομιάς των REPLAY στα παιδιά, ηλικιών 2 έως 12 ετών. Τα προϊόντα της σειράς προσφέρουν πρακτική άνεση και υψηλά πρότυπα ποιότητας, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν τον ίδιο ιδιαίτερο σχεδιασμό με την συλλογή των ενηλίκων. Βασικό χαρακτηριστικό των   REPLAY & SONS είναι η ικανότητάς τους να μεταλλάσσονται κάθε σεζόν, προσφέροντας προϊόντα εμπνευσμένα από την περιέργεια και την διαρκή αναζήτηση ανανέωσης των τάσεων και των λεπτομερειών.

 

Η παραγωγή των υποδημάτων REPLAY ξεκίνησε το 2001 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η παραγωγή υποδημάτων εξελίχθηκε σε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο τομέα για τον Όμιλο. Τα REPLAY FOOTWEAR αποτελούν πλέον μια ηγετική επωνυμία στον κόσμο της υπόδησης, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τον κόσμο των denim και διαθέτουν μια τεράστια ποικιλία προτάσεων και σχεδίων, από καθημερινά έως βραδινά, και από city έως urban.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Κεντρικά Γραφεία:

Καποδιστριου 88, 14235 Νέα Ιωνία, Αθήνα
T +30 210 2703500
F +30 210 2703503
info@fashionbox.gr

 

Κατάστημα Replay:

T +30 210 3252346
r.stadiou@fashionboxgr.com

 

Ώρες Λειτουργίας:

Καθημερινές 10.00 – 21.00

Σάββατο 10.00 – 20.00

Κυριακή 11.00 – 19.00 (από Μάιο – Οκτώβριο)