Το εορταστικό πρόγραμμα του Citylink

Kάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε το εορταστικό πρόγραμμα του citylink σε μεγαλύτερη διάσταση

                                                  

YIORGOS Psihoyios trio - 21/12

Ο Γιώργος Ψυχογιός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Άρχισε την μελέτη του στο ακορντεόν στην ηλικία των 14 ετών στο «Ελληνικό Ωδείο», δίπλα στην κα Τσεκούρα -Καραγιαννίδου, όπου κι αποφοίτησε το 1987 αποσπώντας Πτυχίο με ΄Αριστα Παμψηφεί και Διάκριση.

Περισσότερα

 

Crazy People Music - 23/12

Οι Crazy People Music έιναι ενα σύνολο πέντε
μουσικών, πολύ γνωστών στο Ελληνικό κοινό, με
βάση την Αθήνα.

Περισσότερα

 

Παιδική Χορωδία Tettix - 24/12

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από οικογένεια μουσικών. Σπούδασε στο Ωδείο Ριζοπούλου και απέκτησε δίπλωμα πιάνου και πτυχίο Μονωδίας και Ανώτερων Θεωρητικών.

Περισσότερα

 

Electric String Quartet fortissimo - 24/12

Το εκρηκτικό γυναικείο Electric String Quartet fortissimo αποτελείται από τέσσερις ταλαντούχες κοπέλες, διπλωματούχες μουσικούς και μέλη Συμφωνικών Ορχηστρών της Θεσσαλονίκης. Τόσο οι κοινοί στόχοι όσο και η φιλία των κοριτσιών από τα παιδικά τους χρόνια, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του κουαρτέτου.

Περισσότερα

 

Lady Faye - 27/12

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο νησί της Ρόδου, η Faye έδειξε τα αρτιστικά της ταλέντα σε πολύ μικρή ηλικία. Σπούδασε κλασσικό πιάνο, κλασσική τέχνη και ηλεκτρική κιθάρα.

Περισσότερα

 

Belleville - 30/12

Οι Belleville είναι ένα γκρούπ που μετράει σχεδόν τρία χρόνια ζωής. Γεννήθηκε στις αρχές του 2011 . Έμπνευση του ονόματος φυσικά αποτέλεσε η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Sylvain Chomet, les Triplettes de Belleville.

Περισσότερα

 

Vanila swing - 31/12

Οι Vanila swing ανανεωμένοι και ακόμη πιο δυνατοί , υπόσχονται ένα άκρως χορευτικό live με πολύ κέφι και όρεξη , κινούνται στο χώρο του Swing και του Rock n Roll με αναφορές στο χθες και το σήμερα! 

Περισσότερα