Το City Link φωταγωγείται ροζ!

Για τρίτη συνεχή χρονιά το City Link συμμετέχει στην Παγκόσμια Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder Companies με την υποστήριξη του πολυκαταστήματος attica.

Για τρίτη συνεχή χρονιά το City Link, το ομορφότερο κέντρο, στο κέντρο της Αθήνας, μετατράπηκε σε σύμβολο ελπίδας εχθές Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014.

Με την υποστήριξη του πολυκαταστήματος attica, η εντυπωσιακή εκδήλωση φωταγώγησης πραγματοποιήθηκε μέσα στην ατμοσφαιρική Στοά Σπυρομήλιου που «μεταμορφώθηκε» για να φιλοξενήσει φιλανθρωπικό δείπνο με στόχο την έμπρακτη στήριξη σε ανασφάλιστες και οικονομικά αδύναμες γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού και αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στο κόστος της θεραπείας τους.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν πλήθος φίλων και συνεργατών του City Link, του attica και της Estee Lauder για να υποστηρίξουν την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ίαση-Στήριξη «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» αλλά και για να θαυμάσουν την εντυπωσιακή φωταγώγηση του κτηρίου και της Στοάς Σπυρομήλιου η οποία κορυφώθηκε υπό την συνοδεία έγχορδης μουσικής από το εντυπωσιακό γυναικείο συγκρότημα «Fortissimo» και από τη μοναδική φωνή της υψίφωνου Κάτιας Πάσχου.

 

Περισσότερα για την Πρωτοβουλία Φωταγώγησης Κτιρίων της Estee Lauder Companies

Στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder Companies κάθε Οκτώβριο πραγματοποιείται παγκοσμίως το πρόγραμμα Φωταγώγησης Σημαντικών Κτιρίων-Οροσήμων σε ροζ χρώμα με στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη.

Από το 2000 μέχρι σήμερα έχουν φωταγωγηθεί επάνω από 200 κτίρια-ορόσημα και μνημεία παγκοσμίου σημασίας σε 70 χώρες μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα ότι η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.

 

Μερικές από τις δράσεις της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. είναι ο μοναδικός μη κερδοσκοπικός φορέας στην Ελλάδα ο οποίος, όχι μόνον παρέχει υπηρεσίες πρόληψης, αλλά κυρίως αντιμετωπίζει τη νόσο και υποστηρίζει την θεραπεία ασθενών με καρκίνο του μαστού οι οποίοι ανήκουν σε οικονομικά ευάλωτες ομάδες.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας και με βαθύτατη αίσθηση ευθύνης, η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. μέχρι σήμερα έχει προσφέρει:

  • Ολοκληρωμένη διαγνωστική, ιατρική, χειρουργική, νοσηλευτική και ψυχολογική στήριξη σε 52 ασθενείς οι οποίοι αδυνατούν να ανταποκριθούν οικονομικά στα έξοδα αντιμετώπισης της νόσου.
  • Οργάνωση και διεξαγωγή 2.385 δωρεάν προληπτικών ελέγχων και ενημέρωση εκατοντάδων πολιτών σε: Αστυπάλαια, Λειψοί, Μάνη, Κεφαλονιά, Αττική.
  • Το διεθνώς αναγνωρισμένο ΙBUS course (International Breast Ultra Sound School) που διοργανώνεται ετησίως υπό την επιστημονική αιγίδα της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., με εισηγητές παγκοσμίου φήμης επιστήμονες.
  • Την χορήγηση 27 υποτροφιών σε νέους επιστήμονες, ιατρούς & νοσηλευτές για την παρακολούθηση εξειδικευμένων σεμιναρίων.