Αναβάλλεται η παράσταση Navire Night της Μαργκερίτ Ντυράς

Η παράσταση που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 8 Νοεμβρίου μεταφέρεται την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 9.00 μ.μ. για λόγους ασθενείας της πρωταγωνίστριας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ατζέντη της, Olivier Gluzman, η Φανί Αρντάν βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να αναβάλει την παράσταση, Navire Night της Μαργκερίτ Ντυράς που θα παρουσίαζε με την Σόνια Βίντερ Άθερτον στο Παλλάς στις 8 Νοεμβρίου. Η παράσταση μεταφέρεται στις 21 Δεκεμβρίου στις 9.00μ.μ.

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου για μία και μοναδική παράσταση, η σπουδαία Ευρωπαία ηθοποιός Φανί Αρντάν μούσα του Φρανσουά Τριφώ, ενσαρκώνει στο Παλλάς με μοναδικό τρόπο την ηρωίδα της Μαργκερίτ Ντυράς, στο μονόλογο Navire Night, με τη συνοδεία της κορυφαίας βιολοντσελίστριας Sonia Wieder - Atherton.
Το έργο Navire Night είναι μια ερωτική ιστορία μέσα από την ανωνυμία των τηλεφωνικών γραμμών - απομεινάρια της γερμανικής κατοχής – γραμμές που συνδέουν εκατοντάδες μοναχικούς ανθρώπους για να επικοινωνήσουν και να αγαπηθούν. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά ερωτικά ναυάγια που διψούν για αγάπη και αναζητούν διέξοδο για να βγουν από την άβυσσο της μοναξιάς του.
Το Navire Night της Ντιράς, είναι η ανατομία μιας ερωτικής σχέσης ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα, που δε θα συναντηθούν ποτέ.