Εγκαίνια του 4ου καταστήματος Brooks Brothers στο City Link

Το νέο – 4ο κατά σειρά - κατάστημα της Brooks Brothers στην Ελλάδα, είναι πλέον γεγονός για την Αθήνα, στο City Link και συγκεκριμένα στη γωνία των οδών Σταδίου & Αμερικής.

Τα εγκαίνια του καταστήματος της διάσημης Αμερικανικής φίρμας, που φέρνει στην Ελλάδα η εταιρία L.T. Apparel S.A., συμφερόντων των επιχειρηματιών Κωνσταντίνου & Σοφίας Τσουβελεκάκη και Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου,πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο Σάββατο (6/11/2010), από τον πρόεδρο του Ομίλου Τραπέζης Πειραιώς, κ. Μιχάλη Σάλλα και από το νέο πρέσβη των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, κ. Daniel Bennett Smith.

Το νέο Brooks Brothers flagship store – συνολικής έκτασης 500τμ.- αναμένεται να αποτελέσει, σημείο αναφοράς αφού φιλοξενεί όλες τις διάσημες ανδρικές συλλογές Brooks Brothers. Επιπλέον, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του καταστήματος λειτουργεί γυναικείο τμήμα με επιλεγμένα κομμάτια από τη γυναικεία collection, καθώς και παιδικό τμήμα Boys Collection για τους νεαρούς gentlemen.

H Brooks Brothers που ιδρύθηκε το 1818 και διαθέτει σήμερα πάνω από 300 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, έχει καταστεί συνώνυμο της εξαιρετικής ποιότητας στην ανδρική κλασική ένδυση.